Skip to main content

Al vanaf 1990 verzorgt SKiP kinderopvang in Zandvoort van hoge kwaliteit. Begonnen als pionier en inmiddels met een schat aan ervaring, houden we vast aan wat we belangrijk vinden: kleinschaligheid, natuurbeleving, creativiteit en kwaliteit.

We zijn een stichting zonder winstoogmerk, kleinschalig, met aandacht voor ieder individu. De kinderen groeien op in een kleine overzichtelijke omgeving die -naarmate ze ouder worden- groter en uitdagender wordt.

We genieten samen van de mooie natuur die Zandvoort rijk is, trekken er graag op uit en verzorgen onze (moes)tuin.

Creativiteit is de manier voor een kind om zich op alle manieren uit te drukken, dus niet het eindproduct, maar vooral de activiteit is bij SKiP belangrijk.

Scholing en coaching van alle pedagogisch medewerkers is daarnaast noodzakelijk voor het behoud van kwaliteit en vernieuwing.

Voor meer informatie over onze ideeën en opvattingen kunt u natuurlijk ons pedagogisch beleid inzien. Of wilt u liever een kijkje nemen op een van onze locaties? Dat kan altijd! U kunt natuurlijk gewoon langskomen wanneer we open zijn, maar als u even belt voor een afspraak, dan maken we even tijd voor een praatje en een rondleiding (en mist u ons niet als we misschien juist die dag op pad zijn).

Tel.nr. administratie 023-5713665.

Relinde Adegeest-Neerincx
Directeur SKiP Zandvoort

      SKiP Stichting kinderopvang • Burgemeester Nawijnlaan 101 • 2042 PZ Zandvoort • Tel. 023 57 136 65
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • www.skipzandvoort.nl • KvK41224309