Skip to main content

Werken bij SKIP

Al vanaf 1990 verzorgt SKiP kinderopvang in Zandvoort van hoge kwaliteit. Begonnen als pionier en inmiddels met een schat aan ervaring, houden we vast aan wat we belangrijk vinden: kleinschaligheid, natuurbeleving, creativiteit en kwaliteit.
We zijn een stichting zonder winstoogmerk, elke locatie is kleinschalig, met aandacht voor ieder individu. 

We zijn trots op ons stabiele team, die al jaren met liefde voor de Zandvoortse kindjes zorgt! De sfeer binnen ons team is gemoedelijk, open en er is ruimte voor ontwikkeling!

Collega's aan het woord!

Yolanda (pedagogisch medewerker,  locatie Pluk):
“Kinderen zijn als een klein zaadje en wij zorgen ervoor dat zij groeien, hiervoor heb je tijd, geduld en respect nodig. Samen met mijn andere twee lieve vaste collega’s zorgen wij ervoor dat zij (als ze 2 worden) over kunnen gaan naar de peutergroep, waar zij nog meer gaan ontwikkelen om dan als een kleuter naar de basisschool te kunnen gaan. Elk kind is uniek en heeft ook een andere ritme en gevoel, dit is voor mij de uitdaging om te werken met kinderen. Ook alle volwassen in het team zijn verschillend, maar vullen en voelen elkaar goed aan. Met mijn Antilliaans temperament maken we er altijd een gezellige dag van met de kinderen en elkaar”.

Jennifer (pedagogisch medewerker, locatie Pippeloentje):
"Sinds 2007 ben ik werkzaam bij SKiP, begonnen als stagiaire en daarna nooit meer weggegaan! Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ouders mij hun dierbaarste bezit toevertrouwen, ik zie het daarom ook als mijn taak om de kinderen een veilig en vertrouwd plekje te geven. Samen nieuwe dingen ontdekken en veel plezier maken. Een band opbouwen met de ouders en kinderen maakt dat je heel dicht bij hun komt en dat is toch wel heel speciaal en leuk aan mijn werk”.

Betty (groepshulp, locatie Pippeloentje):
"Sinds 2000 ben ik werkzaam bij SKiP als groepshulp. Geen één dag is het zelfde en dat maakt het werk zo leuk. Of ik nu in de keuken sta,  op de groepen assisteer of mee ga met een uitje. Ik geniet van de kinderen om mij heen. ‘s Morgens binnen komen is al een feest, dan zeg ik goedemorgen en dan krijg je zoveel blije gezichtjes te zien. Sommige kinderen komen op me af rennen en dan krijg ik een knuffel. Dan kan mijn dag niet meer stuk. Ik geef veel liefde, maar tegelijkertijd krijg ik nog meer liefde terug”.

Relinde (Directeur SKiP):
“In 1990 ben ik op verzoek van de Gemeente Zandvoort begonnen met Pippeloentje. De kinderopvang was een branche waar nauwelijks regelgeving voor bestond. Iedereen vond zelf het wiel uit. En wij ook!!
In de loop van de tijd is SKiP uitgegroeid tot een zelfbewuste organisatie in Zandvoort met een team waar ik enorm trots op ben. Er bestaat dan ook volgens mij geen fijnere werkplek: we hebben een hecht en betrokken team en ik hou van de kinderen, ze maken een dag vrolijk, zitten vol verrassingen en doen een beroep op mijn creativiteit.
Mijn kantoor is op Pippeloentje, maar ik ben regelmatig aanwezig op de andere locaties. Bereikbaar te zijn voor iedereen vind ik heel belangrijk”.

BBL vacatures

Wij zijn opzoek naar enthousiaste BBL studenten!

 • Wij bieden contracten aan tussen de 16-24 uur
 • Volg jij één van de onderstaande opleidingen, dan gaan we graag met jou in gesprek over de mogelijkheden:

>Pedagogisch medewerker (niveau 3)
>Gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4)
>Professional kind en educatie (niveau 4)

Wij zouden het erg leuk vinden om jou te ontmoeten! Je kunt een afspraak maken met Relinde Adegeest via 023-5713665.

Pedagogisch medewerker 24-32 uur

Ben jij onze nieuwe collega die ons enthousiaste, stabiele en vooral gezellige team komt versterken? 

Wij bieden jou een 24 of 32-urige werkweek, waarin we rekening houden met jouw privé behoeften.

Kom gerust eens op 1 van onze locaties de (huiselijke) sfeer proeven! Bel je even? Dan zorgen we dat er een kopje koffie/thee klaar staat.

Contactpersoon; Relinde Adegeest 023-5713665.

Algemeen directeur

Ben jij de betrokken en enthousiaste Algemeen Directeur die SKiP zoekt? En ben je nieuwsgierig wat deze functie inhoudt? Lees hieronder hoe een willekeurige werkdag eruit kan zien.

Er staat deze week een vergadering met de Raad Van Toezicht op de agenda, de kwartaalcijfers worden besproken en in de ochtend wil je hiervoor nog wat voorbereiden.
Vandaag heb je ook een belangrijk overleg met het hele managementteam. Een van de onderwerpen dit keer is hoe je opvang en wijkactiviteiten samen kunt versterken, want gezamenlijk willen we ervoor zorgen dat ieder kind gezien wordt en gelijke kansen krijgt.
Vanmiddag werk je vanuit een van de 3 locaties, samen met de pedagogisch coach bespreek je de plannen die de werkgroep pedagogiek heeft ingediend. Aan het eind van de middag komt een ouder langs die een gesprekje heeft aangevraagd. Tussendoor ben je vaak zichtbaar en hierdoor ook een klankbord voor medewerkers.

Wie zijn wij?

Al vanaf 1990 verzorgt ‘SKiP’ kinderopvang in Zandvoort van hoge kwaliteit, begonnen als pionier, met inmiddels een schat aan ervaring.
SKiP is een kleine stichting zonder winstoogmerk met als uitgangspunt: kwalitatief hoogwaardige kinderopvang mogelijk maken (d.w.z. betaalbaar) voor iedereen. We bieden, verspreid over Zandvoort, alle vormen van opvang: dagopvang, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. De kleinschalige locaties hebben een fijne (huiselijke) sfeer met aandacht voor ieder kind.
We houden vast aan wat we belangrijk vinden, naast kwaliteit van de opvang is dit kleinschaligheid, natuurbeleving en creativiteit.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je vormt samen met de locatiehoofden en voorzitter van de werkgroep Pedagogiek het managementteam en neemt als zodanig deel aan het overleg, waarin allerlei beleidszaken besproken worden. In de hectiek van de dagelijkse beslommeringen houd jij de focus op de visie van SKiP en bewaak je de toekomstbestendigheid. Het opstellen van een meerjarenplan en een begroting is een belangrijk onderdeel hiervan. Daarnaast;

 • Ben je eindverantwoordelijk voor de actuele financiële positie van SKiP. Je legt hierover verantwoording af aan de Raad van Toezicht.
 • Geef je aansturing aan de administratieve medewerker(s).
 • Ben je het algemeen aanspreekpunt en gezicht van SKiP voor ouders, personeel en derden.
 • Stel je het klachten (en ongevallen) jaarverslag op.
 • Voer je beleidsmatige wijzigingen door in de organisatie.
 • Onderhoud je contact met de Oudercommissies van SKiP over zaken die betrekking hebben op het beleid.
 • Houd je overzicht op de gehele organisatie en ben je verantwoordelijk voor de continuïteit hiervan. 

Wat neem je mee?

 • Een HBO diploma, met kennis van financiën en jaarverslagen.
 • Affiniteit en bekendheid met de branche kinderopvang.
 • Je bent beschikbaar voor circa 24 uur per week. 
 • Je bent een verbinder. Je voelt je betrokken bij jouw teams en weet wat er speelt binnen de groepen.

Wat bieden wij?

 • Iedere ochtend een warm welkom van tientallen lieve kinderen.
 • De mogelijkheid om jouw werktijden, in overleg, flexibel in te plannen.
 • Een tijdelijke overeenkomst met uitzicht naar een vaste aanstelling.
 • Inschaling op basis van de CAO Kinderopvang: schaal 12, € 4.113,= tot € 5.609,= bij een volledig dienstverband (36 uur p/w).
 • Een hardwerkend en betrokken team.
 • Royale periode van overdracht in verband met de aankomende pensionering van de huidige directeur.

Zie jij jezelf in deze rol? Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief te mailen naar Relinde Adegeest - Neerincx, directeur SKiP Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 31 december 2023.

      SKiP Stichting kinderopvang • Burgemeester Nawijnlaan 101 • 2042 PZ Zandvoort • Tel. 023 57 136 65
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • www.skipzandvoort.nl • KvK41224309